-10% για online αγορές άνω των 80€
*εξαιρείται η Forel

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

-15% για online αγορές άνω των 150€
*εξαιρείται η Forel

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

23214 02003
επικοινωνία-τηλέφωνο Τηλέφωνο παραγγελιών: 23214 02003 /
δωρεάν μεταφορικά για βρεφικά Δωρεάν παράδοση άνω των 50 ‎€

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - Reallady.GR

Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών αυτής περιγράφουν τη διαδικασία συλλογής των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας/πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος Reallady.gr, τη χρήση των δεδομένων αυτών και τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας και που οι ίδιοι οι πελάτες μας εκουσίως μας γνωστοποιούν.

Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας έχει ως σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας, την καταγραφή των απαιτήσεων των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος και εν γένει την εκτέλεση των συναλλαγών των πελατών με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το Reallady.gr δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των πελατών του/χρηστών της ιστοσελίδας του χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.

Ο πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα και πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας θα σας ζητηθεί και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και αριθμός κινητού τηλεφώνου, η χορήγηση των οποίων σημαίνει τη συναίνεσή σας στην τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς για τους εδώ αναφερόμενους σκοπούς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των παρόντων Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών, πλην της δημοσιεύσεώς τους στον οικείο τόπο της ιστοσελίδας του. Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος Reallady γίνονται όσοι εγγράφονται ως τέτοιοι μέσω της επιλογής «Εγγραφής Χρήστη» της αρχικής ιστοσελίδας του ιστότοπου.

 
Διεύθυνση: Θέμιδος 3, Σέρρες.
Τηλέφωνο: 23214 02003

SOCIALS

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ / ΤΕΤΑΡΤΗ :
9:00 - 14:30

ΤΡΙΤΗ / ΠΕΜΠΤΗ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
09:00 - 14:30 & 18:00 - 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ:
09:00 - 15:00

Visa Maestro Mastercard Mastercard Secure Code Peiraios Verified by Visa Paypal
Visa Maestro Mastercard

Peiraios
Mastercard Secure Code Masterpass Verified by Visa Paypal